Top
 

Vacature Software engineer junior/medior/senior GeoTax

GeoTax / Vacature Software engineer junior/medior/senior GeoTax

Vacature

Software engineer junior/medior/senior GeoTax

GeoTax biedt oplossingen waarmee gemeenten de efficiëntie en kwaliteit van hun gegevens en processen naar een hoger plan kunnen tillen. GeoTax is gespecialiseerd in:

  • Hoogwaardige en flexibele softwareoplossingen voor BAG-beheer
  • WOZ-waardebepaling en objectenbeheer
  • De volledige gemeentelijke belastingcyclus
  • WKPB en vastgoedmanagement van het gemeentelijk vastgoed

GeoTax biedt software voor de volledige vastgoedketen: van objectvorming en adresbeheer tot en met het innen van de gemeentelijke belastingen. De opbouw is modulair en gebaseerd op de StUF-standaarden, zoals vastgesteld door KING. Daardoor is de gebruiker in staat precies die modules te kiezen nodig zijn. Alle modules zijn probleemloos te koppelen met andere systemen en applicaties.

GeoTax is onderdeel van Conxillium, een groep IT-bedrijven die zich specialiseren in hoogwaardige software voor een betrouwbare en klantvriendelijke lokale overheid. GeoTax werkt op dit terrein actief samen met een andere dochter van de Conxillium Group, BeheerVisie.

Voor de verdere ontwikkeling van een volledig gemeentelijke productlijn bestaande uit webapplicaties, desktopapplicaties, mobile-apps en diverse koppelingen naar landelijke registraties, GIS pakketten en andere (gemeentelijke) applicaties zijn wij op zoek naar een J2EE Software engineer. Je standplaats is Geldermalsen (GeoTax).

Je rol:

Als Software engineer ben je betrokken bij het gehele ontwikkelproces: analyse en ontwerp, bouw, testen, implementatie, documentatie, onderhoud en ondersteuning van de software. Je bent in staat de logica van een applicatie onder te verdelen in presentatielogica, businesslogica en data-access-logica. Een deel van de werkzaamheden wordt uitgevoerd door onze medewerkers in Sri Lanka. Dagelijks heb je vakinhoudelijk overleg met deze groep medewerkers. Doorgroei naar de rol van Lead software engineer behoort zeker tot de mogelijkheden.
Tot slot bied je ondersteuning aan (technisch) consultants en het sales proces.

Wat wij vragen:

– Je werkt precies en methodisch en gaat bedachtzaam te werk. Je hebt als motto: “meten is weten”. In dit kader zijn jouw competenties: georganiseerd en analytisch.
– Je bent gericht op groei, je bent ambitieus en weet anderen hierin mee te krijgen. Je hebt als motto: “stilstand is achteruitgang”. In dit kader zijn jouw competenties: vooruitstrevend en overtuigend.
– Je weet vorm te geven aan de wensen van de klant en gaat daarbij ordelijk en doelgericht te werk. Je hebt als motto: “Afspraak is afspraak”. In dit kader zijn jouw competenties: gedisciplineerd en doelgericht.
Verder heb je technische kennis van het domein en houdt deze actief bij. Hieronder verstaan wij:
– 2 – 4 jaar ervaring met Java software ontwikkeling
– ervaring met Java, J2ee, EJB, JPA, Hibernate
– ervaring met UI technologieën zoals Vaadin, Java Script, CSS, HTML, GWT (Google web toolkit)
– ervaring met (Oracle) SQL
– Windows

Goede beheersing van het Engels in lezen, schrijven en spreken is van groot belang gezien het vakinhoudelijk overleg met de collega’s in Sri Lanka.

Wat wij bieden:

Een uitdagende functie binnen een jonge, professionele en groeiende organisatie. Behalve een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een inspirerende en innovatieve (internationale) werkomgeving met uitdagende projecten en ruimte voor eigen initiatief.
Ben jij de Software engineer en heb je zin om onze organisatie te komen versterken? Stuur of mail dan je C.V. samen met je motivatie naar GeoTax t.a.v. HR, hr@conxillium.com onder vermelding van Software engineer. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Bernard Rutgrink, Directeur software development, 088-7708260.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.