Top
 

Waardebepaling

GeoTax / Taxeren en waarderen / Waardebepaling

Waardebepaling

Modelmatige waardebepaling

GeoTax is al sinds 1995 toonaangevend in modelmatige waardebepaling. Omdat de WOZ meer omvat dan alleen het waarderen van WOZ-objecten, is de oorspronkelijke basis uitgegroeid tot een volwaardige WOZ-applicatie voor zowel gemeenten als samenwerkingsverbanden. Op dit moment worden meer dan 1,5 miljoen objecten met GT-WOZ gewaardeerd.

Dankzij uitgebreide koppelingen met basisregistraties en slimme algoritmes kunnen grote aantallen objecten snel, secuur en kostenefficiënt gewaardeerd worden. Publicatie op MijnOverheid en het gemeentelijk WOZ-loket is een kwestie van één druk op de knop, net als het versturen naar de LV-WOZ.

Sectormodel WOZ

GT-WOZ is een moderne, webbased applicatie volgens het Sectormodel WOZ. In GT-WOZ kunt u op gebruiksvriendelijke wijze het hele WOZ-proces uitvoeren: van het creëren, registreren en beheren van een WOZ-object, het verwerken van BRK- en BAG-WOZ berichten tot en met het vaststellen van de waarde, aansluiten op de LV-WOZ en het afhandelen van bezwaren. Naast de processen uit de ‘Waarderingsinstructie jaarlijkse waardebepaling’ biedt GT-WOZ veel extra functionaliteiten die uw dagelijkse werkzaamheden verlichten.

Modulaire opbouw

Dankzij de modulaire opbouw bent u vrij om te kiezen welke zaken u wel en niet uit wilt voeren met GT-WOZ. U neemt alleen de functionaliteit af die u nodig hebt. Alles wat u via GT-WOZ doet, verloopt binnen één applicatie, zonder van programma te hoeven wisselen.

Hosting in huis of in de cloud

GT-WOZ kan bij u in huis of in de cloud gehost worden. Kiest u voor hosting in de cloud bij GeoTax, dan kiest u voor een stabiele, goed beveiligde omgeving en maakt u automatisch gebruik van de meest recente versies van GT-WOZ. Kortom: als gebruiker heeft u geen omkijken naar het ‘technisch’ applicatiebeheer.

Bekijk de brochure over GT-WOZ.

Informatie of demo

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende demo? Neem dan contact met ons op via 088 – 77 08 200 of info@geotax.nl