Top
 

Digitaal WOZ-loket

GeoTax / Taxeren en waarderen / Digitaal WOZ-loket

Digitaal WOZ-loket

Snel en doelmatig reageren

Bij veel gemeenten hebben wij met succes GT-LOKET geïmplementeerd. Deze applicatie is het digitale WOZ-loket en dé internetoplossing op het gebied van de Wet WOZ. De applicatie biedt veel informatie aan een groot publiek, zonder extra inspanning en tegen lage kosten. U publiceert alle huizen en bedrijfspanden met actuele gegevens op het internet. Inwoners vragen hun taxatieverslag op en reageren direct online: gebruiksvriendelijk en veilig. U kunt snel en doelmatig reageren. Met een helder beeld van uw werkwijze schept u vertrouwen bij de burger.

Naar uw voorkeuren

Met de procesgang van GT-LOKET bent u klaar voor het jaarlijkse waarderen. Wanneer u dat wilt, passen we de teksten aan naar uw smaak. We nemen het loket op in (de huisstijl van) uw gemeentelijke website en verzorgen de hosting. Wilt u op de verslagen geen standaard digitale foto’s tonen, maar liever cyclorama’s? Ook dat kan.

Digitaal bezwaar indienen

Met GT-LOKET kunnen uw burgers digitaal bezwaar indienen. Via vragen en antwoorden worden bezwaren gestructureerd en op uniforme wijze naar de bezwaarmodule geleid. De vragen gaan in op de grieven én de motivatie. Alleen vragen die van belang zijn worden getoond en beantwoord. De eerste screening wordt zo door de indiener zelf verricht. Het bezwaarschrift wordt automatisch gegenereerd en kan digitaal en analoog verstuurd worden.

Publiceren taxatieverslag met één druk op de knop

Met Publiceer Taxatieverslag kunt u met één druk op de knop alle taxatieverslagen publiceren op uw website en op MijnOverheid. Dit alles volledig conform het sectormodel WOZ, volledig geautomatiseerd en zonder gedoe met StUF-TAX-bestanden et cetera.

Voormeldingen WOZ-waarde

Met GT-Loket kunt u ook uw burgers betrekken bij nieuwe taxaties van WOZ-objecten, door gericht de voorlopige WOZ-waarde te publiceren. Burgers kunnen dan (via DigiD) inloggen en de geregistreerde gegevens controleren en eventuele wijzigingen doorgeven. U bepaalt zelf welke gegevens u hierbij ter beoordeling voorlegt.

Informatie of demo

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende demo? Neem dan contact met ons op via 088 – 77 08 200 of info@geotax.nl