Top
 

Belastingen heffen en innen

GeoTax / Belastingen heffen en innen

Gemeentelijke belastingen

Belastingen heffen en innen

Met GT-Heffen en GT-Innen haalt u moderne belastingapplicaties in huis voor het heffen en innen van de OZB en alle andere gemeentelijke belastingsoorten. De gebruiksvriendelijke webapplicatie is sectormodelproof, geschikt voor zowel individuele gemeenten als samenwerkingsverbanden en kan zowel lokaal als in de cloud beschikbaar worden gesteld.

Flexibel en open

Door een modulaire opbouw van de applicatie kiest u zelf welke modules u afneemt. De applicatie is gesplitst in een heffen-deel en een innen-deel. U bepaalt zelf in welke applicatie u welke werkzaamheden uitvoert en betaalt alleen voor de functionaliteit die u nodig hebt. Dat biedt vrijheid en scheelt in de toch al lage kosten!

Berichtenverkeer verloopt probleemloos en via de StUF-koppelvlakken zijn GT-Heffen en GT-Innen te koppelen met applicaties van derde partijen, waaronder alle waarderingssystemen. Samen met klanten werken we continu aan het verder verbeteren, actualiseren en verfijnen van onze oplossingen. U kunt GT-Heffen en GT-Innen naar keuze lokaal hosten of bij GeoTax in de cloud.

Download de leaflet over het alternatief voor uw gemeentelijke belastingapplicatie.

Informatie of demo

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende demo? Neem dan contact met ons op via 088 – 77 08 200 of info@geotax.nl